Ochelari Direct Blog

Cum Comand Ochelarii de Vedere in 5 pasi simpli

Cum Comand Ochelarii de Vedere in 5 pasi simpli

De autor ochelaridirectro Admin 1 Comentarii

Pentru cei mai multi dintre noi, ochelarii fac parte din viata noastra. Purtand o rama perfecta si care se potriveste nevoilor tale, vei avea mult mai multa incredere in tine, iar viata ta se poate schimba numai in bine.

Cand este vorba de vederea si sanatatea ta, nu este loc de compromisuri si de aceea iti recomandam sa alegi cel mai bun produs pentru necesitatile tale. Noi suntem alaturi de tine iar pe site-ul ochelaridirect.ro gasesti o mare varietate de ochelari de vedere. Pentru ca totul sa decurga usor pentru tine, am creat un configurator de lentile pentru a-ti putea comanda singur ochelarii de vedere in 5 pasi simpli :

Alege rama perfecta pentru tine cu ajutorul filtrelor noastre, poti filtra dupa forma ramei, culoare, material sau gen.

Dupa ce ai ales rama te rugam sa urmezi urmatorii pasi pt a selecta lentilele :

Pasul 1.  Alege producatorul : HOYA , ZEISS sau RHEIN

alege producator exemplu

Pasul 2.  Alege grosimea lentilelor (Indicele de refractie) : 1.5 Nesubtiate, 1.6 Subtiate, 1.67 Super Subtiate, 1.74 Extra Subtiate. Un indice de refractie mai mare inseamna o lentila mai subtiata, in acelasi timp mai rezistenta. Pentru ramele pe fir, surub sau pentru dioptriile mari sunt recomandate lentile subtiate de 1.6 sau mai sus.

alege grosime exemplu

Pasul 3.  Alege tratamentul (tipul de lentila) : Antireflex, Protectie Lumina Albastra (Calculator, Monitoare, Lumina Artificiala) sau Heliomate

alege tratament exemplu

Pasul 4.  Alege tipul de ochelari : Distanta (Permanenti) sau Aproape (Citit)

alege ochelari pentru

Pasul 5.  Introdu datele de pe reteta sau trimite o copie. Transcrie informatiile din Prescriptia Optometrica pentru fiecare ochi , ochiul stang (OS) si ochiul drept (OD) : sfera (S/SPH), cilindru (CYL), ax (A/ACH) si distanta pupilara (DP). Daca nu ai prescriptie fa o programare pentru o consultatie optometrica gratuita la showroom-ul nostru din Brasov.

Prescriptie-optometrica-exemplu

Apasa butonul "ADAUGA IN COS" si Finalizeaza Comanda.

TUTORIAL

 

 

 COMENTARII

Rares
Rares

Foarte folositor si pe intelesul tuturor

Lasa un comentariu


Inainte de a fi publicate comentariile trebuiesc aprobate

To Top