Despre Noi

                      

Suntem o companie tanara, infiintata in 2016. Misiunea noastra este sa cream relatii de lunga durata cu clientii nostri si sa le oferim un serviciu clienti exceptional. Credem in tratarea clientilor nostri cu respect si cu credinta.

Povestea a inceput in 2015, fiind purtator de ochelari si ducand o viata destul de activa aveam nevoie de ceva mai special, si de o gama mai larga de oferte, toate adunate in acelasi loc. Desi lucram in domeniul opticii medicale inca din anul 2003 nu am reusit sa gasesc ceea ce vroiam in magazinele autohtone. Asa am ajuns sa apelez la ofertele  si seviciile oferite de internet in afara tarii, acestea fiind mult mai diversificate. Intr-un tarziu am gasit un magazin online pe placul meu, foarte prietenos si cu o gama larga de oferte si optiuni. Atunci am mers inainte si mi-am comandat ochelarii, prima pereche, la nici un an am pierdut-o si a trebuit sa-mi command alta ,din acelasi loc si motiv. Singura problema a fost timpul in care livrau ochelarii, serviciu clienti fiind exceptional, deasemenea calitatea produsului.

Atunci m-am gandit ca ar fi bine ca cineva sa ofere si clientilor romani un asemenea serviciu exceptional, dar cu un timp de livrare mult mai scurt, si un acces la serviciu clienti in limba romana. Nefiind prea multe optiuni in ecomerce-ul autohton am zis ,de ce nu ? Avand deja experienta necesara in domeniu.

Asa a luat fiinta in anul 2016  mica noastra companie, incepand cu un magazin fix in Brasov, Optica Direct, in plan urmatorul pas fiind comertul online. Acest pas a fost facut la inceputul lui 2017 si de atunci facem tot ce ne sta in putinta sa va punem la dispozitie cele mai bune servicii online din Romania si nu numai.

Va asteptam alturi de noi sa revolutionam industria ochelarilor din Romania.

URMEAZA …

 

                                           DE CE NOI :

 

  • Satisfactie garantata 100% , 30 de zile returnare gratuita la ochelarii de vedere cu dioptrii si de soare
  • Preturi mai bune decat la magazinele conventionale, stradale
  • Mult mai multe optiuni decat intr-un magazine conventional
  • Proba virtuala a ochelarilor
  • Serviciu clienti excelent
  • Contactati un Optician autorizat instant, prin telefon sau chat
  • Livrare rapida si gratuita oriunde in tara
Marimea Ramei
Marimea Ramei
PREMII

x