Termeni si Conditii

                           

 

OME Optics C.R.M. SRL

Sediu Social : Str Stoica Popovici, Nr. 7, Cristian 507055, Brasov

Punct de Lucru / Adresa Corespondenta : Str Stadionului Nr. 2, Brasov 500064, Optica Direct.

CUI : 36653264

Inregistrata la Registrul Comertului: J8/2162/10.10.2016

Detalii Contact :  contact@ochelaridirect.ro

                              comenzi@ochelaridirect.ro

                             admin@ochelaridirect.ro

                              TEL : 0040735219690

Banca Transilvania :Agentia Bartolomeu, Str. Lunga, Nr. 250, Brasov.

Cont Bancar :RO72BTRLRONCRT0370035901

 

 

Termeni de Ansamblu :

Ochelaridirect/Optica Direct/Vanzator/Producator :este denumita in continuare societatea OME Optics C.R.M. SRL

Utilizator/Cumparator/Client/Consumator :este denumita in continuare pesoana fizica sau juridica care finalizeaza o comanda sau se inregistreaza ca membru pe site-ul www.ochelaridirect.ro si care prin procesul de finalizare al contului si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Termeni si Conditii :

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului Ochelaridirect  implica acceptarea acestor termini si conditii, din acest motiv va recomandam sa le citi cu mare atentie.

Ochelaridirect  isi asuma dreptul de a face modificari prevederilor din sectiunea Termeni si Conditii

fara o notificare prealabila, dvs aveti obligatia ca si utilizator sa verificati continutul paginii Termeni si Conditii inainte de a utiliza serviciile oferite de noi.

Acceptând Termenii serviciului, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne dați acordul pentru a permite oricăreia dintre persoanele minore aflate în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site. Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți încălca, în utilizarea Serviciului, legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). O încălcare sau o violare a oricăruia dintre termeni va avea ca rezultat terminarea imediată a serviciilor oferite catre dumneavoastră.

Imaginile produselor de pe ochelaridirect.ro au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ramele de vedere si ochelarii de soare sunt noi si vin insotite de un toc si laveta, acestea putand fi diferite ca model sau culoare fata de ceea ce este prezentat pe site-ul Ochelaridirect.Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să urmăriți modificările efectuate pe site.

Inregistrarea ca membru :

Pentru a putea comanda de pe site -ul Ochelaridirect.ro  produsele noastre trebuie sa va inregistrati ca membru sau ca si client nou. Pentru a va inregistra aveti nevoie de un nume de utilizator (adresa de email sau nr de telefon) si de o parola. Pentru toate datele furnizate va asumati raspunderea ca sunt corecte, actuale, adevarate si complete. Deasemeni suntei direct raspuzator pentru pastrarea in siguranta a datelor de utilizator iar orice activitate desfasurata in numele dumneavoastra de utilizator fiind integral sub responsabilitatea dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceste date sunt incorecte sau incomplete ne rezervam dreptul sa blocam accesul, pe o perioada determinate sau nedeterminata, la serviciu fara nici o notificare in prealabil.

 

MODALITATI DE PLATA :

 

   Poti alege urmatoarele modalitati de plata :

 

 1. card de credit/debit.
 2. plată la livrare (nu este valabil pentru comenzile complete de ochelari de vedere rama+lentile)
 3. plată în 4 rate fără dobândă.
 4. transfer bancar

 

 1. a. Daca alegeti sa platiti cu un card bancar veti fi rugate sa introduceti urmatoarele date :

 

 • Numele posesorului de card;
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații);
 • Data expirării cardului;
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura);
 • Parola 3D secure (dacă aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Înainte de a da ultimul click verificați datele introduse. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu banca emitentă a cardului.  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay/NETOPIA SRL. SC OME Optics C.R.M nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

 1. Plata la livrare :

 

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrarea facuta de un angajat al ochelridirect.ro. În cazul livrării produselor de către curier plata se va face catre acesta.

Aceasta modalitate de plata nu este valabila pentru comenzile complete ochelari de vedere (rama+lentile).

 

 1. Plata in rate :

 

Produsele prezente pe ochelaridirect.ro se pot achiziționa în 4 rate fără dobândă prin Card BT, Garanti Bank, Alpha Bank

 

 1. Plata prin transfer bancar :

 

La plata prin transfer bancar comenzile vor fi procesate doar dupa confirmarea platii de catre banca, aceasta perioada poate varia in functie de banca platitoare.

Va rugam folositi urmatoarele date pentru folosirea unui transfer bancar si nu uitati sa specificati la detalii numarul comenzii .

 

Nume : OME Optics C.R.M. Srl

Banca Transilvania :Agentia Bartolomeu, Str. Lunga, Nr. 250, Brasov.

Cont Bancar IBAN :RO72BTRLRONCRT0370035901

 

 

 

FRAUDA SI LITIGII :

 

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se va incerca sa se rezolve pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor va fi facuta de instantele competente in conformitate cu legile in vigoare.

 

LIVRARE :

 

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat GLS si doar pe teritoriul Romaniei in 1-5 zile lucratoare, exceptand comenzile speciale, (cum ar fi lentilele care nu sunt de stoc etc) in functie de stoc si de disponibilitatea clientului.

Pentru comenzile mai mari de 150 RON transportul este GRATUIT.

Pentru comenzile mai mici de 149 RON se percepe o taxa de 15 RON.

 

PROGRAM :

Comenzile sunt procesate de luni până vineri în intervalul orar 9.00 -18.00. 
Comenzile efectuate în afara programului, vor fi procesate a doua zi. 
Comenzile efectuate în perioada sărbătorilor legale si weekend vor fi procesate în prima zi lucrătoare. 

 

 PROMOTII :

Produsele aflate in promotie nu beneficiaza de alte oferte sau promotii aflate in desfasurare pe site-ul ochelaridirect.ro

In cazul in care clientii/cumparatorii refuza diferitele promotii si oferte la momentul cumpararii iar produsele au fost deja livrate sau expediate, acestea nu mai pot fi revendicate de catre client, doar in cazul in care acesta este de acord sa plateasca contravaloarea Transportului.

Produsele oferite cu titlu GRATUIT in urma diferitelor Promotii si Oferte practicate de catre OchelariDirect.ro nu se supun GARANTIEI.

LEGAL :

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafică, logo-uri, baze de date,scripturi) este proprietatea SC OME Optics C.R.M. SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor prevăzută de legea română. Folosirea elementelor enumarate mai sus fără acordul ochelaridirect.ro se pedepsește conform legilor în vigoare. 
Dumneavostră, ca și utilizator, declarați că sunteți de acord cu cele menționate mai sus. 

Pentru informații legate de drepturile tale de consumator, te rugăm să apelezi la ANCP (http://www.anpc.gov.ro/) sau pagina Disputelor Online (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage).

 

Marimea Ramei
Marimea Ramei

x