Politica de Confidentialitate

Consimtamantul dumneavoastra

 

Protejarea datelor personale :

OME Optics C.R.M. Srl prin OchelariDirect garanteaza siguranta datelor dumneavoastra personale si ca acestea nu vor fi date catre terte parti si vor fi folosite strict in scopul pentru care au fost introduse. Datele de contact si adresele de email vor fi folosite doar de catre ochelaridirect in urmatoarele scopuri :

  • Pentru a tine la curent utilizatorul cu promotiile si produsele noi adaugate in stoc
  • Preluarea si administrarea comenzilor, evolutia si status-ul acestora
  • Transmiterea de mesaje administrative, actualizari in termini si conditii etc

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice OME Optics C.R.M. Srl are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă la adresa Str Stoica Popovici Nr7 Cristian, Brasov 507055.

Marimea Ramei
Marimea Ramei

x